Відгуки

Для того щоб залишити відгук, ви повинні авторизуватися.
olgavan 16 листопада 2017 в 20:44
 
Недоліки: Одні недоліки..Це вже 2 випадок що витягають одяг.
Коментар: Була відіслана посилка в мішку 28 шт.товару.одяг особисто мною з відділення 1.м Миронівка Киівськоі області.14.112017 року.За адресою Киівська обл.м.Макарів.від.1.Олефіренко ксенія георгіівна.номер накладноі 59000296068826 .Посилка прибула за вказаною адресою не в тому стані пакування..на мішку висіла пломба невідома мені як відправнику..чорного кольору..звичайна пластмасса.З мішка пропало 2 нових светра.вартістю 500грн.Відправлення було відправлене з пункту Новоі почти.м.Миронівка.Киівськоі обл.Прошу розібратися в данній ситуаціі.Неприемне враження складаеться про вашу компанію перевізника.Стороною отримувачем за місцем отримання товару..теж написано рецензію підтвердження про відсутність товару. та посторонньоі пломби .
0
 
Владимир Баталин 14 листопада 2017 в 22:40
 
Недоліки: Заказали рамки из багетной мастерской с заносов в офис, часть рамок приехали битые. Помимо самой доставки, новая почта еще их и упаковывала для сохранности груза. За доп оплату естественно.

Компенсировать отказались, типа на месте нужно было оформлять заявление.

Проверить все рамки сразу не успели, было 6 ящиков и 100 рамок примерно. Все рамки отдельно упакованы были. Курьер

через 10 минут начал нервничать, говорил что максимум 15 минут можно его задерживать.
Подробнее на Отзовик:
https://otzovik.com/review_5595701.html
0
 
+380674536652 09 листопада 2017 в 14:46
 
Недоліки: Хамам не мисце на керуючих посадах.
Коментар: Добрий день. Сьогодни забирала посилку з виддилення Новой пошти 3 в м. Нововолинську. При мени керивник виддилення в нецинзурний форми говоривших з працивницею цього ж виддилення. Вин не звертав увагу що були ми люди. Керивник грубо говоривших щоб працивниця закрила свого рота. Це хамське поводження з людьми. Я дуже прошу розибратися з цим храмом. Йому не мисце на керивник посади.
0
 
asparagine898 06 жовтня 2017 в 19:57
 
Переваги: є мобільний додаток
Недоліки: відсутність чемності у кур'єрів
відсутність організації у роботі кур'єрської доставки (без чіткого часового планування доставки)
відсутність завчасного інформування (не за півгодини) о доступності до отримання моєї посилки
відсутність можливості залишити відгук власне на сайті нової пошти
посилка доставлена у жахливому стані
кур'єр не має - ні ручки, ні ножа, ні ножиць
Коментар: Хочу залишити своє враження від роботи кур'єрського підрозділу нової пошти у місті Кривий Ріг і Харків.
Описана нижче ситуація повторювалась декілька разів тому власне і вирішив залишити відгук про якість обслуговування.
При оформленні відправлення було вказано що одержати я її зможу у вечерній час у період з 18 по 21 годину. По факту - дзвонить кур'єр у 10 годині дня у п'ятницю (тобто у робочий період) і питає у формі ультиматуму чи можу я отримати відправлення через півгодини!. Авжеж я кажу що ні, і на це я отримую фразу у відповідь - ну тоді чекайте. і все. до 15.30 того ж дня ніякої інформації не поступає від нової пошти. У 15.30 дзвонять і питають чи зможу я сьогодні прийняти відправлення знову ж таки при цьому взагалі не інформуючи коли це відбудеться.
Склалося враження що зайнята тільки нова пошта, а всі інші люди вільні абсолютно. Тобто повна відсутність тайм-менеджменту по відношенню до клієнта.
посилку я отримав у жахливому стані не зважаючи на те що застрахував я її на 15тис грн! (хоча кожна посилка повинна доставлятися обережно)
за доставку з Кривого Рогу у Харків заплатив 247 грн.
при отриманні посилки я захотів її оглянути (коли побачив її жахливий вигляд). стретч плівка була намотана не повністю а тільки частково і зовсім не охайно (дуже м'яко кажучи). її знімати при огляді довелося руками (тобто розривати силою) бо у кур'єра ні ручки! ні ножа, ні ножиць не виявилось. на прохання дати мені хоч щось чим я міг би зняти стретч плівку я отримав відповідь кур'єра що він просто кур'єр і цих речей у нього немає, тобто як оглянути вміст коробки то моя проблема.
сама коробка розірвана і брудна. наповнювача майже зовсім не має, а покладено трохи не відомо взагалі для чого.
ситуація реальна. за відгук мені ніхто не платив. я просто клієнт який бажає отримувати належний рівень послуг за проплачені гроші
0
 
torycher 28 вересня 2017 в 14:29
 
Переваги: Хоть что-то и когда-то дойдет )
Недоліки: Безответственно. НП ориентирована лишь на получение прибыли, не заботясь о своем имидже.
Коментар: Сейчас (на 3-й день) позвонили из главофиса и спрашивают – Вы будете забирать посылку? (= Новая почта, у вас с головой все в порядке, или вы просто хотите меня добить?- Вы хотите, чтоб я зарплату из-за вас ещё и за 3-й день не получила? Или скорее хотите от нас избавиться, чтоб мы вкололи просрочку и прямиком отправились на тот свет?! Ходила к вам, занималась вами ДВА дня!! При этом они сообщили, что МНЕ ни копейки не компенсируют, НИЧЕГО – ни по одному из пунктов! - ну, поскольку нормальный человек: была бы я амбалом - быстро бы все компенсировали и многократно! Короче, только через суд.. Теперь надо брать ребенка и везти в столицу, т.к. единственная киевская аптека, которая согласилась на транспортировку этой отсутствующей в нашем городе вакцины, не будет пересылать мне уже никакую снова из-за этой … фирмы. 100 % один год жизни у меня уже забрала – я уже молчу за работников аптеки!
0
 
torycher 28 вересня 2017 в 14:28
 
Переваги: Хоть что-то дойдет )
Недоліки: Безответственно. НП ориентирована лишь на получение прибыли, не заботясь о своем имидже.
Коментар: ЛУЧШЕ Б Я С Новой почтой В ВАЖНОМ НЕ СВЯЗЫВАЛАСЬ!!! А на горячей линии говорят откровенные глупости (напр., невозможно добиться, отвечают, что не знают, когда на моё отделение приходит самая ранняя машина из Киева – хотя это знаю ДАЖЕ Я!), я уже не говорю о нерабочем Интернет сервисе = НП испортилась - судите сами!
Даже на горячей линии вместе накануне посчитали, обсудили, как лучше переправить вакцину, чтоб она пробыла в пути минимум времени, чтоб выдержал аккумулятор холода.. В результате она не была доставлена не только на следующий день в обещанное время около пополудня (поэтому я её пыталась по телефону вернуть из терминала отправителю обратно), но даже вечером тех суток ещё не ушла из пункта отправления (целые сутки провалялась)!!!! - целый день я была на нервах и названивая на горячую линию (потом даже не отвечали уже, когда я звонила с неопределённого номера – у них явно стоит определитель, поскольку сразу называют по имени), т.к. мне очень нужен этот препарат и я надеялась спасти его, находилась рядом, готовая в любую минуту забрать, чтоб сразу же вколоть, потом ночь не спала. С открытием отделения я была опять с ребёнком уже на месте, но посылки не было – у меня опять стресс.. Я подождала ещё, потом написала претензию-отказ с просьбой о компенсации, выбросила из головы и пошла на работу. СМС о прибытии я получила через пару часов ))))
0
 
+380993338424 27 вересня 2017 в 20:19
 
Переваги: Швидко, но не надійно
Недоліки: Якщо щось станеться з посилкою, не розраховуйте на компенсацію.. на гарячій лінії одні хами
Коментар: Шок, шахраї
Нова пошта шахраї. Відали ноутбук по смс іншій людині. Кажуть що порушень не було ноутбук забрали значить вони не винні. Хто забрав їх не цікавить. Документів не питали. Що це за сервіс такий по смс без документів... Що робити не знаю номер декларації 59000283315659.

Написали заяву в поліцію. Надіюсь нова пошта визнає що вони винні. По іншому будем звертатись до журналістів. Писати і писати в поліцію
0
 
mmariavs 24 вересня 2017 в 18:09
 
Коментар: 29.08.2017р. у відділені Нової пошти м.Надвірна я розраховувалась за отриманий товар карткою - сума 2023 грн. Працівник провів оплату в терміналі і сказав, що програма зависла і не можливо роздрукувати чек. Перегрузив комп'ютер і сказав, що потрібно повторити спробу, так як оплата не пройшла. Другий раз провів оплату і роздрукував чек на суму 2023 грн, який я підписала. Піщніше я побачила СМС від банку, що з рахунку списана подвійна сума, тобто 4046грн. Наступний день я звернулась в відділення нової пошти, щоб мені допомогли із цією проблемою. Працівники, по вині яких виникла дана проблема, мені сказали дзвонити в банк і на гарячу лінію пошти, навіть не спробували чимось допомогти. 30.08.2017р я написала лист-претензію до Нової пошти на повернення моїх коштів. Сказали, на рахунок листа-претензії зі мною звяжуться. Так як я розраховувалась кредитною карткою, то мені ще банк буде рахувати проценти з 25.09.2017р. на заборгованість, яка виникла по вині працівників. Сьогодні 24.09.2017р і на рахунок мого звернення зі мною так ніхто і не зв'язувався і кошти мені так і не повернули. Цікаво, чому нова пошта так довго шукає мої гроші??? І де вони зараз "зависли" чи може вже осіли в чиїйсь кишені??? Невже бухгалтерський відділ не бачить, що на рахунку є залишки і не бачать з якого відділення вони поступили???
0
 
viha1983 11 вересня 2017 в 23:59
 
Коментар: Хочу поскаржитись на халатність нової пошти в коломиї!!! два місяці назад ми замовили товар на алі єкспресс звідти товар вислали до Києва, дойшов нормально без затримок, з києва його переслали в Коломию, у Коломию коли поступив нам, не повідомили ні смс ні дзвінком, три дні товар простояв у Коломийській пошті, на квітанції було вказано все... телефон отримувача і плюс іще курьєрська доставка, без мого відома товар відправили чомусь назад у Києв, подзвонила на гарячу лінію в Києв, там мені сказали що перешлють товар назад до Коломиї пройшло п"ять днів але я знову ж таки нічого не отримала. Сьогодні знову звернулась до гарячої лінії , оператор сказала шо товар до тепер у них на складі, його дійсно повернули ... приймала одна з робітниць пошти ... вона назвала її ім"я і побатькові, і сказала що ця посилка закрита, тобто ніякіх маніпуляцій з нею більше не проводили, на питання чому не відправили вона мені відповіді ніякої не дала, сказала що будуть розбиратись. Термін гарантії на доставку від продавця залишився незначний, якщо термін вийде я не поверну кошти і не поверну те що замовила. Питання як діяти в такий ситуації???? Куди звертатись???
0
 
Mor Kek 15 серпня 2017 в 17:05
 
Переваги: У відділах працюють досить швидко, поки що побував в 19, 30 і 39, при чому в першому дуже сподобалося хоч і великі черги, але НП якогось милого то відділення закрила наскільки я розумію.
Недоліки: Вас насаджують на вазі товару, раджу перевіряти.
Ціни космічні просто, за планшет сумою 500 гривень я заплатив ще 90 гривень доставки(тобто 1/5 ціни планшета)
В разі якоїсь проблеми з посилкою ваші шанси щось вияснити дуже малі, ви швидше за все просто потратите свої гроші, нерви, час і підете в мінус. Це я витяг з розмови того дня, більше нічого поки що сказати не можу.
На сайті і клієнті ви, перевіривши стан своєї посилки, на 100 відсотків не можете бути впевнені в її достовірності. Моя клавіатура, яку зранку в суботу забрали, якимось чудом їде назад до мене в понеділок.
На рахунок іншої посилки, моя СМС про грошовий переказ яка мала прийти протягом доби доживає свою годину-півтори, це теж така фіча в клієнті?
Коментар: Я просто залишу це тут: http://www.otzyvua.net/novaya-pochta-nova-poshta/review-522221
0
 
marina.yaremova 14 серпня 2017 в 23:04
 
Коментар: я вважаю що компанія має дбати про свій імідж зсередини і навчати персонал працювати з клієнтами чемно, мають бути якісь корпоративні рамки. І якщо керівництво нової пошти не буде зацікавлено в цьому, то у їх конкурентів є всі шанси зайняти нішу як мінімум за рахунок ввічливого ставлення до себе і зручності у обслуговуванні. Власне від Укр пошти багато хто і пішов, тому що з"явилась нова альтернатива, менш бюрократична і більш зручна і гнучка. Поки я очікувала посилку я подивилась довкола і побачила, що моя проблема не єдина? на відділенні просто панує суцільний хаос. У другій кімнаті співробітники не могли організувати людей в чергу натомість з дуже незадоволеним виглядом дівчина викрикувала "Ну хто там наступний на відправку???" з досить визиваючим тоном, інша жінка зважуючи свою посилку на відправку, скаржилась що її досить повільно обслуговують, намагаються подвійну націнку надати за габаритність і за вагу вантажа... Короче кажучи, я намагатимусь обходити це відділенні подалі, тому що крім зіпсованого настрою там нічого більше не знайти.
0
 
marina.yaremova 14 серпня 2017 в 23:03
 
Переваги: велика мережа по всый Україні
Недоліки: недостатньо кваліфіковане обслуговування на відділенні
Коментар: Сьогодні на відділенні нової пошти №29 мене очікувала подвійна порція сюрпризів нова ціна за доставку в суммі 44 грн, замість 30, а також хамське і неприязне ставлення з боку Старшого приймальника відділення Лепеха Андрія Анатолійовича. Склалось таке враження ніби людина працює тут останні дні, тому що йому все було робити якось тяжко і важко. Назвавши мені сумму до сплати 44 грн, я дала йому банкноту у 500 грн. На що він замість ввічливого прохання знайти більш мілкі купюри, подивився на мене з під лоба і з запитанням "У вас що мілких грошей немає???" Склалось таке враження ніби я маю йому пояснити в деталях, чому так сталалось, що я прийшла до нього у відділення без мілких грошей... Далі він з великою неохотою видав мені решту і чек не вказавши що я маю робити далі і де моя посилка? "Коли я запитала куди далі мені йти і що робити " він в тому ж саммому дусі просто відповів "Туди" не вказавши що я маю пройти в іншу кімнату для отримання, про це вже мені повідомили інші відвідувачі відділення. В мене виникає запитання, якщо я маю платити в півтора рази більше коштів за доставку, можливо якість обслуговування має як мінімум залишатись на тому рівні, а як максиму покращуватись?
0
 
bali4ek85 22 грудня 2016 в 11:45
 
Переваги: багато відділень
Недоліки: крадуть з посилок
Коментар: відправляв 2-ва ліцензійні диски Windows запакованих в фірмові коробки, плюс коробка нової почти. До пункту призначення одна ліцензія доїхала цілою, друга розпакована (акуратно розрізана з боку фірмова коробка) і без ліцензійного ключа (без якого диск немає жодної цінності). Написав претензію, розглянули, відхилили. Одна ліцензія коштує 1900 грн.
Виходить шо одні працівники крадуть, а інші (юридичний відділ) їх прикривають.
0
 
alexei.ku4ma 28 жовтня 2015 в 09:29
 
Переваги: Из достоинств могу выделить только одно , большое количество отделений.
Недоліки: Должен высказать свое мнение о Новой Почте!На прошлой неделе воспользовался услугами Новой почты, отправлял посылку с товаром. Меня сказали что посылка будет доставлена в сроки, и вот уже более недели я не могу её получить , В отделение говорят что она в пути и не могут отследить её. В декларации доставки было написано ведь там указана была важность посылки. Посоветуйте, кто-нибудь сталкивался с похожей ситуацией? Как мне поступить или в какую службу обратиться за помощью?
0
 
anna.gamanay88 31 липня 2014 в 02:14 Рекомендую
 
Переваги: Велика мережа, зручність, швидка доставка, надійна упаковка
Недоліки: -
Коментар: Час від часу по роботі відправляю різні вантажі - рекламні конструкції, банери, плакати тощо. Нова пошта доставляє швидко та вчасно. Сьогодні відправляєш, завтра вже в іншому місті є доставка
0
 
wiktoria 30 червня 2014 в 22:16
 
Недоліки: Пропадают грузы? Хамят сотрудники? А как еще может быть в компании, которая по 4 месяца! не платит сотрудникам зарплату?! То ли еще будет! Подумайте хорошенько, прежде чем переступить порог Новой почты!
0
 
lida_zbrozhek 16 травня 2014 в 08:25
 
Переваги: Поширена мережа
Недоліки: Крадуть вміст посилок
Коментар: 14.05.14 приблизно о 16:45 з відділення №96 м.Київ, просп. Комарова, 38А було відправлено посилку на відділення №5 у м.Біла Церква.
№ ТТН 59000058180180. Відправник: Зброжек Лідія, lida_zbrozhek@bigmir.net, тел 093 336 19 25. Одержувач: Закружецький Богдан.
Вміст запакованого наступний: дві чоловічі сорочки - 150 грн, мобільний телефон (Lenovo A390T + захисна плівка для екрану + чохол) - 880 грн, тюль - 50 грн(приблизно).
Мобільний телефон та комплектуючі до нього замотала в тюль та склала у пакет, чоловічі сорочки в інший пакет і все разом ще в один пакет. Оцінила я посилку у 900 грн.Віддали мені накладну, перевірили всі дані.
На наступний день, 15.05.14 мій брат відкрив посилку і виникло запитання "А ДЕ ТЕЛЕФОН?"
Працівники НП склали акт про відсутність телефону. Брат написав претензію. Чекаємо відповіді.
Але є одне АЛЕ. На ТТН вказано що там лище ОДЯГ. У відділенні відправлення вказують вину на відправника, мовляв "Ви не вказали що там телефон!"
Я думаю, що дійде справа до суду. Це був мій перший та останній раз користування послугами НП.
Це не Нова Пошта де "Швидко! Вигідно! Надійно!" це Бермудський трикутник! У них навіть головного офісу немає, немає з ким розмову вести!
0
 
Володимир Загороднюк 14 жовтня 2013 в 20:51
 
Переваги: Оперативність, зручне розташування
Недоліки: Неодноразове завищення вартості перевезень.
Безвідповідальність за якість перевезень.
Будь які скарги безрезультатні, на них ніхто не реагує.
Коментар: Декілька разів не співпадала вага в сторону завищення,
причому на прохання зважити, зважують, а потім заявляють,
що відправник підписав і тому він відповідальний.
Дурять на пакуванні, коли відправник не хоче морочитись,
пакують в коробку, що значно перевищує за габаритною масою.
Доречі довелося переправляти той самий вантаж назад в тій самій упаковці і ціна перевезення склала:
до мене - 43 грн.
назад - 32 грн.
Як вам це? КРАДУТЬ і ДУРЯТЬ.
Одного разу написав претензію - місяць тягли з відповіддю, ніхто взагалі ні в чому не розбирався, тільки зателефонували спитати адресу і тиша. Через місяць на поштову скриньку після моїх попереджень відповіли "В претензії відмовлено".
Я перейшов на ІНТАЙМ.
0
 
anetka1230 10 серпня 2013 в 10:54
 
Недоліки: Хамство и хаос
Коментар: Склад №8 в Хмельницком это жуть, посылки теряют, Начальник Саша, хотя на бейджике у него написано грузчик, хамит и посылает всех без разбора, ничего не делает да и еще требует отдавать ему постоянно обриштовки потому что, он их продает. УЖАС!!!!!!!
0
 
uje-ne-klient 25 березня 2012 в 20:31
 
Переваги: Гарна ціна.Багато відділень по країні, зручний графік роботи
Недоліки: не вічливий персонал
Коментар: В м,Нововолинську відправив вже до10 передач і кожний раз на првітання працівник тільки ківае головою ,питав у знайомих,відгук аналогічний -надуті і незадоволені,у нас в місті 5 авто-почт стараюсь відправити якоюсь іншою але часом отримувач запераеться щоб відправив тільки новою почтою -мабуть десь там працюють краще, що хочеться прийти ще
0
 
kotjra 08 березня 2012 в 12:48
 
Переваги: сотрудничество как "русская рулетка"
Недоліки: беспорядок, ненадежность
Коментар: Доброго времени суток,расскажу свою историю. Недавно пришлось уехать в командировку в Россию,где нахожусь и сейчас, решил жене сделать подарок на 8Марта, заказал через интернет-магазин, оплатил из Москвы!!!. На сайте Новой Почты !!! просчитал по дням: из Киева со склада 6 марта, в Коростень до двери 7 марта. На склад груз пришел вовремя, а вот куда он делся дальше Х*Р его знает!!! Жена 7 числа целый день просидела дома,я вроде как дол***б оказался. В 16.00 7-го позвонил в Коростенское отделение где меня заверили что груз в пути и вечером непременно будет доставлен. Сегодня зашел в "отследить груз"-груз на складе, ждите доставки,телефоны ни один не отвечает!!! Зашибись!!! За раздолбайство ставлю 5, за все остальное один большой минуссссс. НЕСЕРЬЕЗНАЯ организация. НЕ СВЯЗЫВАЙТЕСЬ, поберегите свои нервы!
0
 
jalider 04 грудня 2011 в 10:46
 
Переваги: 2 года работал и все было ок. а тут такое свинство.
Недоліки: Я отправил игровую консоль SonyPlaystation как физическое лицо на сумму 1300 грн Со склада №25 в Киеве в Миргород 19.10.2011. Сам уже 2 года пользуюсь и у меня лично никаких проблем до этого случая не было.
Мне звонит клиент и говорит что ему не дели проверить груз на складе, так как это не от интернет магазина. (Бред) При этом герметичная упаковка была повреждена. Оплатив груз, на выходе он обнаружил что коробка пустая. Я в телефонном режиме направил его к директору склада и научил что говорить.
После ссоры с директором В ОБМЕН НА ПУСТУЮ КОРОБКУ ему вернули деньги.
Заявление на рассмотрение было написано 22 октября, зарегистрировано 26 октября. Ответ от юридического отдела я получил вчера, 29 ноября.
Ответ: “После тщательного расследования нашей СБ нарушений со стороны компании НП не обнаружено. в компенсации средств отказано”
И я вот думаю, что теперь делать. У меня есть копия, заявления с притензией и все.
а хотелось бы получить свои 1300 грн. Так как клиент их уже заплатил. И ему вернули МОИ деньги.
Мой груз был застрахован на 1300 грн… И возмещать ничего не хотят(((( Аргументируют тем, что я не могу доказать что там что-0то было.
2 года всегда все было, а теперь думаю: «дай-ка ничего не положу, а то ж мне делать нечего»
Коментар: Я думал это только мне "не повезло" а тут полазил по форумам и выяснил что там воруют по полной программе и никто ничего доказать никому не может:
http://blog.iland.ua/vorovstvo-v-sluzhbe-dostavok-novaya-pochta
http://www.kartka.com.ua/dovidnik/transport/pervozki/novaposhta
+1
 
Руслан Кравцов 14 листопада 2011 в 18:28
 
Переваги: Багато відділень відправкі/отримання багажу.
Демократичні ціни.
Оперативна доставка.
Є сервіс доставкі - "до дому".
Недоліки: Висока комісія за переказ коштів відправнику.
Не завжди пункти прийому/відправкі багажу розташовані зручно. Деякі потребують наявності власного авто, або оренди таксі.
Не всі відділення працюють цілодобово.
Коментар: Корисний сервіс як для пересічного громадянина, так і для корпоративного сектору.
0
 
Валентин Цейко 14 листопада 2011 в 15:17 Рекомендую
 
Переваги: Гарна ціна
Недоліки: Поки не помічав
Коментар: Дарма пан нарікає. Мені дуже зручно Новою поштою користуатись
0
 
esculap 29 грудня 2010 в 14:17
 
Переваги: Не только "Брендом Года", а и "Приятным Удивлением 2010 года" хочется назвать оперативное, грамотное, терпеливое и вежливое обслуживание клиентов в Керченском филиале Новой Почты.
Большое спасибо его сотрудникам:Коваленко Людмиле Александровне, Левченко Сергею Александровичу и Чернееву Андрею Евгеньевичу за их профессионализм и не утраченную человечность! Хочется верить, что руководство поощрит и отметит этих сотрудников за такую хорошую работу!
С Новым 2011 Годом всех сотрудников Новой Почты!!!
Пускай Зайченок, милый, нежный,
Подарит радость в праздник снежный,
Большое счастье принесет
И будет ласков целый год!!!:)))
С уважением и признательностью,клиент Керченского филиала, Толмачева Виктория Сергеевна.
29.12.2010г.
Недоліки: Конечно же, и клиентам и сотрудникам нужен более теплый, просторный и комфортабельный офис.
0
 
 
Скарга на відгук Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на відгук Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

Експрес доставка вантажів по Україні, доставка документів, негабаритних вантажів - Нова пошта
(основний офіс)

03115, Україна, Київська, Київ, Народного Ополчення, будинок 1
  • +38 (044) 323-02-XX

Новини компанії

Програма лояльності від компанії "Нова пошта"!
16 вересня 2013 в 09:16

Компанія "Нова пошта" підготувала Програму лояльності Збільшуй можливості - це винагорода активним клієнтам.

 

Важлива інформація

Графік роботи відділеннь

05.09.2013

Графік роботи відділеннь Мережа "Нової Пошти" нараховує понад 1213 відділень у більше ніж 668 містах України.

 

 

Тарифи на перевезення палетованого вантажу по Україні

28.05.2012

Тарифи на перевезення палетованого вантажу по Україні Тарифи на перевезення палетованого вантажу по Україні

 

 

Прайс-лист на додаткові послуги від компанії "Нова Пошта"

28.05.2012

Прайс-лист на додаткові послуги від компанії "Нова Пошта" Прайс-лист на додаткові послуги від компанії "Нова Пошта"

 

 

Тарифні зони по доставці вантажів від компанії "Нова Пошта"

28.05.2012

Тарифні зони по доставці вантажів від компанії "Нова Пошта" Тарифні зони по доставці вантажів від компанії "Нова Пошта"

 

 

Тарифи на доставку шин і дисків по Україні

28.05.2012

Тарифи на доставку шин і дисків по Україні Тарифи на доставку шин і дисків по Україні

 

 

Питання і відповіді

Хто в Україні пропонує кур'єрську доставку товарів для інтернет-магазинів? Порадьте, будь ласка, кращого перевізника!

05 вересня 2013 в 11:57 відповідей: 1

Якщо у вас є власний інтернет-магазин, то для того, щоб мати успіх та гідні прибутки вам потрібно потурбуватись про кур'єрську доставку. Радимо вам звернутись…

 
 

Який графік роботи “Нової Пошти” ?

05 вересня 2013 в 11:48 відповідей: 1

Сьогодні мережа "Нової Пошти" нараховує понад 1213 відділень у більше ніж 668 містах України. Кожне відділення має свій графік роботи. Якщо вас цікавить…

 
 

Які переваги доставки “Новою Поштою”?

05 вересня 2013 в 11:45 відповідей: 1

Доставка “Новою Поштою” - це швидко, безпечно та вигідно. І це далеко не все. Замовляючи доставку “Новою Поштою” ви можете бути впевнені, що посилка д…

 
 

Хто в Україні здійснює експрес-доставку вантажів? Який перевізник кращий?

05 вересня 2013 в 11:40 відповідей: 2

Нині експрес-доставка вантажів — це одна із найпопулярніших послуг без якої важко уявити сучасне суспільство та бізнес. На ринку щороку з'являються нов…

 
 

Порадьте, де краще замовити термінову доставку документів в Україні?

05 вересня 2013 в 11:35 відповідей: 1

Якщо потрібно швидко доставити документи у будь-яку точку України, радимо користуватись послугами “Нової Пошти”. Компанія здійснює термінову доставку…

 
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create