Отзывы

Для того чтобы оставить отзыв, вы должны авторизироваться.
alyakylym 12 ноября 2019 в 20:26
 
Достоинства: Раніше було багато переваг
Недостатки: Халатность робітників.. Безвідповідальність.. Хамське відношення.
Комментарий: Дійсно, колись це була чудова пошта. Завжди користувались її послугами. Та нещодавно моя думка змінилась. Очікувала посилку з Києва, відстежувала її на сайті за номером. 3-4 дні вона просто знаходилась в моєму місці але не писало що вона у відділені і її можна забрати. Повідомлення прийшло на 5 день. Прийшла забирати, в компанії НП не працював термінал, тому я не змогла оплатити і забрати. А наступного дня вони вимагали оплату за зберігання посилки, оскільки вона, як виявилось, дуже довгий час знаходиться в них. Моєму здивування не було меж. Оскільки я вважала, що посилка лише два дні знаходиться у віллілені. (в смс була вказана дата з якої починається платне зберігання і вона враховуючи дату надходження смс, для мене вірна) Проте у НП своє уявлення цієї ситуації. Робітники мене запевнювали, що я винна бо не забрала вчасно.!
0
 
+380974725607 17 октября 2019 в 15:43
 
Достоинства: Когда-то была хорошая служба
Недостатки: К сожалению имеются, из-за некомпетентных работников
Комментарий: Сегодня поехали получать детский комбинезон! Настроение было отличное пока «работница НП» АНИТА ПЕТРОВАне испортила его своей некомпетентностью и не умением правильно обращаться с товаром! Комбез новый, мы промеряли на ребёнка, нам подошёл товар, я так визуально его осмотрела и мы его забрали! Не успела я перешагнуть порог НП, а комбез был у меня на руке, как я замечаю 3см порез от канцелярского ножа, которого в разложенном виде не было и видно! Оказывается эта работница, открывая мне посылку, которая была замотана плотненько пленкой, резанула мне ее лезвием прямо по комбезу! Я видела что она лезвие брала, а потом резко стала открывать и рвать плёнку руками, но не придала этому значения и как следствие не заметила пореза! А потом вуаля, но уже «ува, батенька, поздно»!!! И естественно она говорит это не я и вина не моя!!! Понятно кому хочется со своего кармана 1000 грн отдавать! Вот так вот! Я конечно написала заявление на возврат денег, но естественно разбираться на НП никто не будет, тем более камер которые были бы установлены над работниками, чтобы контролировать и их действия тоже отсутствуют! Это делается специально! Так что ребята проверяйте товар внимательно и тщательно, и имейте ввиду, что работники его могут повредить % на 99, не надейтесь на порядочность этой службы!!!
А вам, уважаемая, работница НП 27 г.Хмельницкий, АНИТА ПЕТРОВА, желаю чтобы ваша ошибка вернулась вам вдвойне, ато и втройне!!!!
0
 
Валерия Грекова 11 октября 2019 в 11:18
 
Достоинства: Були колись
Недостатки: Невитримані терміни, некомпетентність працівників, ігнорування клієнтів зі сторони "Центру підтримки"
Комментарий: Доброго дня! А у когось він міг би бути добрий, але НІ. Нова Пошта зробила все для цього.
Все почалося вчора 10.10.2019, коли об 11:37 моє замовлення було зареєстроване на відділенні. На чеку з експрес-накладною було вказано орієнтовний час доставки на моє відділення #210 в м.Київ - 18:28 10.10.2019, доставка мала здійснюватися в межах одного міста Києва.
Об 20:40 я сама пішла на відділення, де мала отримати посилку та запитала, чи часом не має її. Але мені відповіли, що вона досі знаходиться на терміналі розфасовки посилок. Дивно, адже перевезти з правого берега на лівий берег Києва не так далеко та довго, як вони це роблять.
На відділені мене запевнили, що посилки 11.10.2019 зранку не буде (відкриття відділення о 08:00), машина приїзджає пізніше. Але, зранку, о 08:03!!! мені приходить повідомлення про прибуття посилки. Як це? Виявляється машина привозить посилки зранку.
Я телефоную на гарячу лінію, а мені там відповідають через раз, ігнорують.

Поясніть мені, що за дурня коїться у вас? Та чому ваші співробітники відділення #210 м. Києва не знають, коли у них відвантажують посилки?
Для мене надзвичайно важливо було забрати посилку саме увечері 10.10.2019. Це зламало всі мої плани на наступний день. Та навіть знаючи, що посилка буде на наступний день одразу після відкриття, я б ще встигла її забрати.

Тепер я залишилася незадоволена не лише безвідповідальністю доставки посилок та некваліфікованістю співробітників, але й наплювацьким відношенням гарячої лінії, яка просто ігнорує мене!!!!!
Більше не хочу користуватися цим сервісом! Він не відповідає заявленим вимогам!!!
0
 
natalia1608 11 октября 2019 в 07:53
 
Комментарий: Замовляла столика, вага якого більше 30 кг +дерев’яний скелет, аби вантаж не пошкодився, тому довелося скористатися послугами кур’єра нової пошти. Ну якщо це можна було назвати його послугами.
Вантаж вигрузили з машини і залишили в 150м від під’їзду. Кур’єр аргументував це тим, що вантаж важить більший за нього і це не його взагалі проблеми. А те, що перед ним стоїть дівчина вдвічі менша - це «нормально». Мало того, кур’єр Сергій почав підіймати голос, виражатися.
Одним словом обслуговування не те що 0, я б сказала -10.
Це було вперше, коли я замовила кур’єра, оплатила його приїзд і сама тягнула 30 кг ще 150м до під’їзду і на 2 поверх, сподіваюся і востаннє. І всім своїм знайомим та друзям не рекомендую користуватися цією послугою. Краще за ті самі ж гроші попросити було якогось чоловіка.
Прошу адміністрацію розібратися зі своїми робітниками, провести бесіду, як спілкуватися з клієнтами. А з цим Сергієм провести окрему розмову.
0
 
yuliyatymoshuk 04 октября 2019 в 17:11 Рекомендую
 
Достоинства: швидко
Недостатки: Оператори кол центру працюють лише в напрямку прийняття заявки про проблему і не мають чи не хочуть мати повноважень щоб вирішити проблему.
Комментарий: 2.10.19 замовила кур'єрську доставку з Києва до Львова важливих документів.Одразу уточнюю,що я була замовником і отримувачем,забрати кур'єр мав документи з лабораторії,і в мене був лише номер заявки.Зазвичай документи приїжають на наступний день.3.10.19Чекала до обіду і о 16год.звернулася на гарячу лінію нової пошти,щоб уточнити номер ттн для відслідковування посилки.І тут почалося найцікавіше.Оператоо кол центру сказала,що в системі не зареєстровано ттн,потрібно зв'язатися з кур'єром для уточнення ініормації .Зареєструвала моє звернення і сказала очікувати відповіді.О 19.00 я знову звернулася до кол центру,і мені сказали що знову зареєструють звернення.О 20.00 після 4!!!годин,які мали працівники для того щоб зв'язатися з кур'єром,я знову звернулася до кол центру для уточнення інформації,мені сказали що кур'єр з лабораторії документи забрав(це підтвердили і в лабораторії) ще 02.10,а далі їх доля невідома.І знову запропонували зареєструвати моє звернення.На всі мої запитання оператор відповідала лише що моя заявка прийнята,на розгляді,розглядаються такі питання 24 години і що відділ доставки вже нажаль не працює і все!Після 30 хв-ї ось такої розмови,я нарешті допросилася щоб переключили на когось "старшого" і компетентнішого.І Увага! Переключили на чоловіка,який вислухавши і перевіривши інформацію сказав, що бере це питання на власний контроль і на наступний день з 9.00 до 10.00 або дасть відповідь на мої запттання,або скаже скільки часу піде на вирішення даної проблеми.І Хеппі Енд: 4.10.19 о 9.05 ранку пролунав дзвінок,і чоловік,який вчора пообітцяв вирішити питання продиктував мені номер накладної,і сказав щоб я очікувала повідомлення про прибуття,документи вже у Львові на складі.Оце я називаю професіоналізм і оперативність.Супер.Велике ДЯКУЮ цій людині(нажаль я не запитала ПІБ)
0
 
 
Жалоба на отзыв Закрыть окно

Вы уверены, что хотите сообщить администрации портала о том, что пользователь нарушает правила комментирования и размещения контента?


Сообщить

Отменить
 
 
 
Жалоба на отзыв Закрыть окно

 
 

Поиск по сайту

Искать

Контакты

Экспресс доставка грузов по Украине, доставка документов, негабаритных грузов - Новая почта
(основной офис)

  • +38 (044) 323-02-XX

Новости компании

Программа лояльности от компании "Новая почта"!
16 сентября 2013 в 09:16

Компания "Новая Почта" подготовила Программу лояльности Збільшуй можливості - это вознаграждение активным клиентам.

 

Важная информация

График работы отделений

05.09.2013

График работы отделений Сеть "Новой Почты" насчитывает более 1213 отделений в более чем 668 городах Украины.

 

 

Тарифы на перевозку паллетированного груза по Украине

28.05.2012

Тарифы на перевозку паллетированного груза по Украине Тарифы на перевозку паллетированного груза по Украине

 

 

Прайс-лист на дополнительные услуги от компании "Новая Почта"

28.05.2012

Прайс-лист на дополнительные услуги от компании "Новая Почта" Прайс-лист на дополнительные услуги от компании "Новая Почта"

 

 

Тарифные зоны по доставке грузов от компании "Новая Почта"

28.05.2012

Тарифные зоны по доставке грузов от компании "Новая Почта" Тарифные зоны по доставке грузов от компании "Новая Почта"

 

 

Тарифы на доставку шин и дисков по Украине

28.05.2012

Тарифы на доставку шин и дисков по Украине Тарифы на доставку шин и дисков по Украине

 

 

Вопросы и ответы

Кто в Украине предлагает курьерскую доставку товаров для интернет-магазинов? Посоветуйте, пожалуйста, лучшего перевозчика !

05 сентября 2013 в 11:57 ответов: 1

Если у вас есть собственный интернет-магазин, то для того, чтобы иметь успех и достойную прибыль вам нужно позаботиться о курьерской доставке. Советуем…

 
 

Какой график работы "Новой Почты"?

05 сентября 2013 в 11:48 ответов: 1

Сегодня сеть "Новой Почты" насчитывает более 1213 отделений в более чем 668 городах Украины. Каждое отделение имеет свой график работы. Если вас интересует…

 
 

Какие преимущества доставки "Новой Почтой"?

05 сентября 2013 в 11:45 ответов: 1

Доставка "Новой Почтой" - это быстро, безопасно и выгодно. И это далеко не все. Заказывая доставку "Новой Почтой" вы можете быть уверены, что посылка…

 
 

Кто в Украине осуществляет экспресс-доставку грузов? Какой перевозчик лучше?

05 сентября 2013 в 11:40 ответов: 2

Сейчас экспресс-доставка грузов - это одна из самых популярных услуг без которой трудно представить современное общество и бизнес. На рынке каждый год…

 
 

Посоветуйте, где лучше заказать срочную доставку документов в Украине?

05 сентября 2013 в 11:35 ответов: 1

Если нужно быстро доставить документы в любую точку Украины, советуем пользоваться услугами "Новой Почты". Компания осуществляет срочную доставку документов…

 
 
 
Написать сообщение
Выберите форму обращения:
 
 
 
Идентификатор страницы
Идентификатор страницы:
1234

Поиск
 
 

Закрыть
 
 
Заказать звонок
person
phone
email
record_voice_over
create